Om klubben

Byen under fjellet» har samlet sine fotointeresserte i Holmestrand Fotoklubb siden 1961. I dag har vi rundt 40 medlemmer fra Holmestrand og områdene rundt. Unge og gamle, noen rimelig aktive og andre litt mindre aktive.

Medlemsmøte avholdes hver 3. onsdag i måneden på Fjellhalli Hillestad i perioden fra august til juni. Medlemsmøtene starter kl 19:00
Se også møteoversikten under aktivitetskalenderen.

Vi har fire runder i året med «10 på topp» – en uformell konkurranse som arrangeres annenhver måned og hvor medlemmene stemmer fram kveldens bilde. Bildene er digitale og vises på lerret med prosjektor. De andre månedene har vi foredragsholdere med varierende tema på programmet.

Det arrangeres fotoutflukter til nærområdene våre der vi fotograferer og deler erfaringer underveis. En gang i løpet av sommerhalvåret har vi en helgetur der fotografering og sosialt samvær blant fotovenner i spennende miljø er temaet. Vi avholder også kurs for medlemmer og andre som ønsker å lære mere om fotografering.

Kom gjerne innom Fjellhall på ett av møtene våre eller kontakt oss via hjemmesiden, på mail eller Facebook, vi er klare til å ta godt imot deg!
Ønsker du å melde deg inn, kan dette gjøres via «Bli medlem«-siden.

Jubileet 2021 ble markert på Holmestrand Hotell lørdag 6. november med fine presentasjoner og god mat.

Har du lyst til å støtt oss via Grasrotandelen, kan du gjøre dette ved å:
* sende SMS Grasrotandelen 984464991 til 2020 (gratis)
* eller du kan registrere deg selv på norsk-tipping.no/grasrotandelen

Kontakt oss: