Utflukter 2023

Holmestrand Fotoklubb jobber for å få til en fototur også i 2023. Her et de to alternativene som ble presentert av tur komiteen på medlemsmøtet 15. mars i år.

Dato for Fototuren er satt til 18.-20. august i år.

Frist for valg av destinasjon og påmelding er satt til 31. mars – påmelding sendes til post@hfoto.net

1. Vennesla Fjorden
Venneslafjorden er en innsjø i Vennesla kommune i Agder og ligger 34 Minutter nord fra Kristiansand. Fra Holmestrand er der ca. 3,5 timer å kjøre (272 Km).

I tillegg til et fantastisk naturområde er det også en tømmerrenne som inviterer til en 4,4 Km lang tur gjennom skog og mark. Denne originale tømmerrenna er i dag den eneste og lengste i sitt slag i Norge.

Videre er det å anbefale å ta en tur med Setesdalsbanen. Her er en smalsporet museumsjernbane som går på den 8 Km lange, ville og naturskjønne strekningen mellom Grovane og Røyknes stasjoner i Vennesla kommune.

Overnatting:
Villa Hagen har plass til hele fotoklubben.


2. Dalen

Dalen ligger i hjertet av Telemark, i den øvre enden av Telemarkskanalen. Blant bratte fjell og vill natur, som et eventyr, venter opplevingene på deg

Telemarkskanalen ble fullført i 1892 og har 18 sluser som løfter de sjøfarende fra 0 til 72 m.o.h. på den 105 km lange strekningen fra Skien til Dalen og fjordlandskapet.

(Tur komiteen – Torunn, Sissel & Angela)

Tilbake til Aktiviteter